Am fugit !

Pentru ca ma plictisesc pe deoparte (asa se scrie cacatul asta?! de o parte-deoparte..plm tot intind parantezele prea mult… dar imi si place…) si pentru ca mi-am adus aminte dupa 3 ani ca am un blog, m-am hotarat sa mai basesc niste fraze pe aici.

Poate le-or citi unii.. poate unora chiar le-or placea.. poate nu or lua-o in serios ..sper… Masa..lumea fututa la cerebel deci ce-o fi o fi.

Update-uri de cand n-am mai scris. Am terminat facultatea ! Yeeyy!! Nu si masterul !!! PLM.. Yeeyy.. mai e timp… dar nu acum!

Concluzii?! Am termnat-o cu sistemul de invatamant romanesc! Am ramas cu ceva? Da ! Va spun de acum sa va domoliti erectia cerebrala pana nu va imping un falus de marime medie spre mediocra in cavitati mai mult sau mai putin lubrafiate natural. Dar, da! Am ramas cu ceva..si acel ceva nu reprezinta neaparat cunostinte generale legate de stiinte ale naturii si alte materii, deoarece in egala masura am invatat de la tv sau curve. Un documentar bine structurat sau o discutie interesanta in pauza dintre futaiuri cu o tarfa ordinara poate fi la fel de antrenant pentru mine. Bine toate astea cu imaginea ei inecandu-se cu al meu Vasilica adanc plonjat in al ei esofag.

Unde eram?! Assaaaa… Ce mi-a oferit mie scoala?! Simplu. Modele in viata! Am vazut oameni care au avut succes prezentand seminarii la poli. Chiar interesant! Oameni cu bani multi. Oameni tot de succes care tineau cursuri si laboratorae. Exemplele pot continua si pentru liceu si scoala.

Am avut modele… doar ca nu m-am luat dupa ei. I do shit my own way! Dar ei mi-au oferit guidelineurile necesare sa privesc viata asa cum o privesc eu. Nu ma refer cu nepasare, aici vorbesc doar din punc de vedere profesinal. Ca am ajuns un carnat nepasator si pulet indiferent, eh, asta e alta poveste.

Ca un apropo…  Titlul l-am ales primul cu gandul sa scriu alt alrticol dar vad ca am deviat..ca de obicei. Futu-ma-s (asa se scrie?!..pot sa jur nivelul de analfeabetism din mine creste exponential)(iarasi am facut o paranteza lunga..sa ma fut!). De ce am ales titlul asa? Ca am fugit! Nu mai sunt in romanica. Nu, nu sunt nici la agricultura in spania. Asta poate o face subiectul unui articol altadata. Care sper sa-l numesc in mortii masii cum trebuie!

Pana atunci… de la Roma se stie(!!!), al vostru,
Scrob.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s