Sarbatoarea Dragobete si alti demoni

Va multumesc ca ati ajuns pe aici cautand probabil „dragobete” pe Google si nu „miros de pizda”,”cum sa futi un cal”,”netu matii”,”de ce are pula cap” sau „imi miroase pizda a mosc”(cum fac de obicei fidelii mei vizitatori). Ati ajuns aici interesati de wave-ul asta creeat in jurul sarbatorii asteia, probabil cu persoana iubita in gand si cu inima pompand bunastare si afectiune, pupile dilatate, gaoz, hormoni plutind,shaorma etc.

Si va felicit maxim ca va simtiti asa… Va apreciez ca vreti sa respectati o traditie ( fie si ea copiata ) si chiar imi doresc s-o continuati… Dar nu mai fiti asa ipocriti da-va-n cacat de maimute constipate!

Vorbind cu o amica zilele astea mi-am dat seama ca tampeniile astea de sarbatori chiar pot dauna. Scormonite din marele bol de cacat al iubirii si resuscitate an de an de catre media, se creeaza un circ dobitocesc cu pernute rosii in forma de inimoara si usuleti pufosi, declaratii false spuse de catre ambele parti ale moronimii.

Daca nu era Dragobetele, va mai iubeati? Sau asteptati ocazii ca astea, asa „speciale” pentru o declaratie ?! Cacat… Nu vad de ce o zi desemnata probabil dintr-o beshire mentala ar trebui sa fie „speciala”…

Fiecare zi este speciala. Dar nu fi moron ipocrit s-o infloresti mai tare ca-ti tractez o pula prin fatza pana iti amortesc vederea! Chiar e pacat ca putini mai sunt sinceri si putini apreciaza micile priviri afectuoase ale prietenilor. Unii nici nu le merita!

Revenind la durerea de pula de dinainte sa incep postul asta…

Life’s good…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s