Examen la Politehnica.O generalizare enciclopedica: Part I

Politehnica asta mi-a mancat viata si toti creierii ca desert. M-au futut examenele si m-au rapus noptile nedormite de dinaintea lor.

Examenele la Politehnica sunt ca niste ritualuri, adanc inradacinate in cortexul nomazilor ce inhabiteaza capusul dintre Grozavesti si Petrache Poenaru, un act cult si plin de mister, care trezeste emotii spontane puternice participantilor in desfasurarea sa. Ca veteran ale acestor practici oculte si membru activ in tribul nomazilor, simt ca e datoria mea sa va prezint dintre obiceiurile noastre. Examenul in general se desfasoara in mai multe etape.

Etapa Incipienta : pregatirea examenului

Pregatirile pentru eveniment incep pana si cu o saptamana inainte, cand mai multi dintre nomazi se indreapta bravi, in grupuri, inarmati cu ultimii bani din buzunare, catre cele mai apropiate bodegi. Acolo tinerii mediocri isi ineaca mintile in tone si tone de alcool, pentru a intra in starea suprema de meditare dinainte de examen, stare necesara lor dat fiind timpul scurt de studiu.

Aici veti auzi si incantatiile alese de catre cei mai intelepti dintre ei, spuse bineinteles de de catre capul tribului:” Baga-mi-as pula in ea de Politehnica… de ce pula mea n-am dat la ASE?!”, ” Caca-m-as in subiectele propuse de pulile alea de asistenti!”, „Sa-i pis in freaza daca ei se asteapta de la mine sa le invat toata materia asta de cacat!”,”Primu curs,frate! Ala e baza!”. Spusele batranului intelept sunt ascultate de catre supusii sai cu capetele plecate in amarul halbelor, la fiecare predica spusa ei dand din cap obedienti, confirmand realitatea spuselor.

Etapa aceasta poate dura de la 1 la 7 zile (chiar si pana in ziua examenului), depinzand de fizionomia studentului nomad, de rezistenta sa la bautura si de capitalul de investitie pentru prima faza.

Etapa a 2-a : Noaptea dinainte de examen. Acum ori niciodata!

Etapa a 2-a incepe cu constientizarea programarii unui examen in cursul zilei ce urmeaza… Pana in punctul acesta tinarul imbecil deja se rugase la diferiti zei(inclusiv parintii) pentru suport, pentru a reusi sa continuie prima faza si sa o duca la bun sfarsit. Din pacate ratacitul nu reuseste sa mai stranga finantele necesare pentru inca o noapte de betie tamaduitoare, si astfel nu gaseste alta alternativa decat sa se ocupe de examen.

Primul soc vine la constientizarea volumului materiei. Prea mult! Mediocrulrevine la convingerile si invataturile dobandite din Prima Etapa si va ingurgeta diferite cantitati din cele ce urmeaza: Alcool, Xanax, Lecitina, Cola, Nicotina, Maraciuca, Shaorma, Curve, Red Bull, Cofeina.

Bine dozate si administrate, aceste substante pot transforma orice carpa intr-un student feroce, gata de orice, pregatit sa asimileze cantitati mari de informatii in doar cateva ore.

Nu si in cazul politehnistului nostru… S-a facut 7 dimineata si face pasi timizi inspre cladirea cu OZN-ul deasupra. Mergand pe acest drum are loc o explozie de ganduri in mintea studentului, fenomen explicat ceva mai detaliat in postul anterior.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s