La multi ani 2011 !

La mulţi ani dragi trolli ! Bine aţi revenit pe blog pupa-v-aş în sfincter … Mai da-va dreq ori vi s-a făcut dor de mine?!
S-au strâns ideile în mine în perioada vacanţei ca balega într-o vacă constipată.
Mă bucur că sunt în stare să scriu şi eu un articol după atât timp, am să încerc să fiu blând cu tastatura
A trecut faza cu cadourile inutile de sărbători, a trecut şi mahmureala…
Pentru cei care nu ştiau deja, Crăciunul e sărbătoarea aia de te-mbeti, îţi iei femeia într-o cameră luminată discret de cateva lumânări plăpânde, o impodobeşti cu frişcă şi o încingi bine, apoi o arunci în zăpadă aşa dezbrăcată apoi o îngropi acolo hăhăind cu ţuica-n bot.
E perioada aia în care te întâlneşti cu tovarăşii, bei câteva beri şi începi să-i porcaiesti ‘ale mai sfinte, te pişi în chiuveta lor şi îi beşi sub nara scuipându-le seminţe pe covor.
Revelionul a fost traumatizant pentru stomacul oricărui beţiv care se respectă, lumea a fost ok, ficatul obosit şi ciuveta înfundata(app. Anton scuze pentru ceea ţi-am lăsat pe grilajul de la geamul din bucătărie, nu mai ştiu cum s-a întâmplat asta, dar dacă ţi-a mai rămas băutură te rog să mă chemi să mă revansez, să curăţ chestia aia care seamănă cu un şobolan împrăştiat pe un grătar…)
De revelion am făcut şi clătite să-mi testez evoluţia beţiei şi am ajuns la concluzia că mă concentrez mai bine beat. Destul Jagger în clătite şi în ficat poate face minuni şi pentru dumneavoastră. Just try it… It’s fun!
A fost trist că am jucat bonţ în doi. Nu mai era lume de competiţie prin preajmă şi sticla de Stalinskaya a picat victimă a unui război ce mi se părea interminabil. Era greu să număr până la 7 fără să zic „bonţ”.
Tot ce îmi pare rău este că n-am reuşit să terminăm toată băutura. Mă duc să plâng într-un colţ cu genuchii strânşi bine la piept.
Am uitat să fac un lucru important, mai exact tradiţionalele promisiuni de revelion, sau dacă le-am făcut le-am uitat, dar voi reveni în curând la subiectul asta delicat în posturile ce vor urma.
Observaţi diacriticile bă beţivilor?!

Anunțuri

3 răspunsuri la „La multi ani 2011 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s