Salvati melcii toxici !!!

Acest articol este un strigat de disperare catre peroanele carora le-a mai ramas macar un gram de bunatate in ei. Suntem oameni pana la urma si pana si oamenii pot fi oameni uneori. Adica da-te-n cacat iubeste-ti aproapele si salveaza melcii! Asa spunea dumnezeu dupa ce a transformat apa in vin si pe mata intr-o curva notorie.
Melcii toxici sunt o parte importanta a ecosistemului ce este planeta noastra. O veriga importanta in lantul trofic, situati pe undeva intre alge si politicieni, ei reprezentand izvorul a mai bine de 12,82423% din cantitatea de oxigen din atmosfera. Ecologistii spun ca disparitia acestor vietati dragalase poate cauza accelerarea procesului de gaurire a stratului de ozon, diminuarea verilor si prelungirea iernilor, constiparea lui Hrusca, chiar si invierea lui MJ. Lerul nu va mai fi niciodata ler! Ganditi-va bine !
Deci oameni buni, cu tot respectul, nu mai aruncati bani pe cacaturi cum ar fi mita, uscatoare de par, tigari de proasta calitate, vulcanizari, copii, carti si ata dentara. Suntem in pragul unui colaps al mediului inconjurator si voi aruncati banii aiurea. Ce veti raspunde cand viitorul copchil pe care il veti avea va va intreba de ce nu are un copac de care sa-si lege leaganul si de ce tati o pune pe surioara sa inghita bananele fara sa le cojeasca ? CE VETI RASPUNDE? CA ATI FOST NISTE BASTARZI cu durere adanca cand a fost vorba de mediu?!?
Iubiti melcii toxici !

Anunțuri

3 răspunsuri la „Salvati melcii toxici !!!

  1. mesaj catre lume :PROTEJATI MELCII SI NU MAI FABRICAI MELCIT! AM CRESCUT UNII FRUMOSI , APOI , DUPA INMULTIRE _AM ELIBERAT . FACETI ASA, NU FITI TIRANI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s