Ashley Schultz din Chica Boom, videoclipul lui Dan Balan

Dupa cum ma asteptam am avut o groaza de vizualizari la articolul acesta. Ma bucur ca ati vizitat siteul cand ati cautat pe google material de una scurta. Thank God for wankers ! Acum sa intru in delatii despre Ashley Schultz, una din cele 4 fete din videoclipul lui Dan Balan- Chica Boom.
Actrita Ashley Schlutz este nascuta pe 17 decembrie 1986, in SUA, iar de la varsta de 7 ani a fugit de acasa in Africa, la indreptat de banane.
Dupa ce si-a luat diploma de doctor in catzarat palmieri s-a decis ca este timpul pentru o noua etapa in viata ei, asadar s-a apucat de cantat la tzambal pe la nunti.
Cum toate erau in regula si castiga bani, era pe cont propriu, ea s-a decis, ca orice pizda care se respecta… sa-si futa viata printr-o alegere ce avea s-o aduca in fata ecranelor.
Dupa cateva incercari cu niste tipi dubiosi cu tatuaje pe mana, avea paraseasca beciul in care se faceau filmarile pentru a-si exprima dragostea pe care o are pentru animale., prima iubire a ei fiind un Pur Sange Englez pe nume Fucksfield si cu care are un filmulet care este inca postat pe tot felul de siteuri care iti fac calculatorul sa-ti infloreasca virusi.
Pe unul dinstre acele siteuri surfaia al nostru Dan Balan cand cauta si el sa traga una scurta, iar pentru ca se saturase de videoclipurile cu femei insarcinate si violurile de babe, dat click pe sectorul zoofilia, unde a gasit-o pe actrita noastra. Asa a aparut ea in videoclip.
De atunci Ashley a renuntat la trecutul ei tulburator si a inceput o cariera in actorie.
Inca i se simte lipsa printre cataratorii de bananieri…
Iar pentru ca ati dat de pagina asta tot din acelasi motiv( pentru un scurta), nu am sa postez nici o poza cu ea. Da-va dreq de labai ! Sa pocneasca coaele-n voi !

Anunțuri

3 răspunsuri la „Ashley Schultz din Chica Boom, videoclipul lui Dan Balan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s