Focsani-hometown de cacat

Am petrecut ultimele 5 minute dandu-ma cu capul de pereti din ce in ce mai intens. Asta ca nu merge netul bine.. si asta din cauza ca sunt in nenorocitul asta de Focsani… si cam atat dureaza sa se incarce wordpress-ul asta cretin.
Acum ca sunt aici, dupa 5 minute de head-bashin’, am si uitat ideea deci de aceea scriu despre situatia in care ma aflu, in loc de vreun subiect mai interesant, care sa nu va plictiseasca asa de bine.
Plm… daca tot am inceput, am sa si termin, ca deh… nu stica inca un articol de kkt pentru a bulversa google-ul.
Sunt aici deja de vreo saptamani agonitoare, care ar fi echivalentul la 5 ani planetari, deci ma simt mai bartan, crescut peri albi la coae, incepe sunca sa se rasfraga pe tot corpul, acum sunca de la burta serveste si ca plapuma pentru pula. Nasol…
Dar cel mai nashpa e ca nu am ce sa fac. Dovada fiind durerea de cap si peretii putintel re-zugraviti de craniul meu. Ca sa supravietuiesti intr-un oras asa de plictisitor trebe sa ai bani. O gramada de bani. Asta ca sa o arzi numai prin terase si cluburi, pe l tennis si pescuit pe inafara orasului. Pentru ca altceva nu ai de facut.
Si de unde bani coae? Criza, ba ! Pula bani !
Pentru a face rost de bani am muncit. Am pictat o troita. E cel mai linistitor si fun lucru pe care-l poate face un ateu. Sa picteze evrei pe niste pereti. E bine ca evreii n-au vreo legatura cu banii. Si asta nu ma afecteaza deloc pe timp de criza.
Maine plec la bucuresti. Inca sper la o viata mai buna. Poate castig la loterie. Care erau sansele?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s