Ce este acela un politehnist?

Mi se intampla deseori sa ma intrebe lumea la ce facultate sunt. Le spun ca sunt la politehnica, sau sa nu ma complic ca sunt politehnist. Reactia lor la asta este o sclipire de stupiditate in ochi si un „aha” de parca ar intelege.
Nu e asa usor sa intelegi ce e ala un politehnist.
Multi s-ar gandi ca e o leguma… nu ar fi departe de adevar…
Dar mai bine as explica eu ce e ala un Politehnist ca vad ca in DEX nu poti gasi o definitie.
Mai intai sa explicam aspectul: De obicei foarte slab, cu ochi injectati de nesomn, barba neingrijita cu pete de cafea pe tricou si expresie palida. Miroase a deodorant si tigari, iar cand vorbeste daca il lasi, in cateva secunde o poate lua pe aratura, utilizand termeni tehnici in diferite limbi si dialecte.
Pularaul de regie, este specia predominanta din familia politehnistilor. Pe langa aceste caracteristici pe care le adopta oricare pularau de regie mai capata si altele precum: nevoia de a-si petrece joi seara in orice club care-i iese in cale cu o oferta de 50 lei pe sticla de whisky made in camin. Habitatul acestui animal se rezuma la o camera de 4×5 metri care o imparte cu alti 3 pularai, poate chiar mai multi. Zeul suprem pe care orice pularau de regie il venereaza este Xerox-ul, iar alimentatia sa principala consta in tigari, cafele si alcool, rezistand uneori cate o saptamana fara mancare.
As fi vrut sa pozez un specimen in habitatul sau, dar au fost cateva probleme cu prietena sa si vom astepta alta ocazie.
Pularaul de regie este poate cea mai avansata forma de natura moarta,fiind un element decorativ in majoritatea firmelor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s