Taximetristi Bucuresteni

Ati venit la facultate in Bucuresti probabil de la Namoloasa sau Gherla, mare distanta de capitala, cu accentul mai ravasit decat parul din capul solistului de la The Cure si cunostinte despre Bucuresti mai putinde decat bunicatu’, atunci sunteti clar tinta unor bucuresteni in ceea ce priveste batutu pulii.Taximetristii bucuresteni mai exact.
Eram acum cateva zile la un nene in taxi intr-un E-classe din epoca Neandarthal, care-i batea planetara si un un pivot de pe fata, asta pe langa faptul ca scotea sunete cand accelera de parca erai intr-un tanc si lua curbele la fel de atletic ca un vapor.Eram in taxiul asta si ma bucuram ca am cu cine sa vorbesc si eu. Eram beat. Dupa ce salutasem taximetristul si am intrat inauntru, am inceput sa turui nush-ce-plm pe acolo sa ma bucur de fluctuatiile de volum alcoolice din vocea mea. Mai rar chestia asta… Sa intri intr-un taxi si sa nu se planga taxmietristul cam 90% din drum de conditiile nasoale de la companie si de „drumurile astea futute”.
Ei bine el nu s-a plans asa drept urmare am zis ca”poate asta o fi diferit”. A fost. Urcasem in taxiu si ii spusesem omului ca vreau sa ajung in Regie. A stat el putin pe ganduri, poate in mintea lui intelesese ca vreau sa ajung „in cocina aia de provinciali nespalati”, dupa care pornim la drum. Bine. Pe drum vorbeam singur ca idiotu si ii complimentam zgomotele ambigue ce se auzeau la masina dupa care ajungem in regie.
In regie ma intreaba asta ” Unde te mai las si pe tine? „. Raspund : „La maxx ar fi ok.”.
-La Maxx acolo unde trebuie sa ma fut cu ailalti sa prind si eu un client?!Bag pula in masa de treaba !
-Bine daca nu atunci lasati-ma aici.
-Unde sa te mai las si pe tine? Hai ca te las mai incolo.
Ok. N-am vrut sa-l iau oleak la pula ca facea ce isi dorea dar am zis sa-l dau in pizda masii si sa nu ma cert cu prostu’.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s