Fara titlu, trebe sa pun neaparat? N-am nici macar inspiratie sa bag un titlu infect…

S-au dus vremurile alea infecte cu miros de pula frecata in care chiar nu faceam nik in pula mea. In politehnica nu exista notiunea de vacanta.
M-am intors in jegu din capitala de vreo 10 ore si miroase a politehnica grav… Si cand ma cacam nu puteam sa scap de miros. Vezi pretutindeni foi umplute de pix aruncate,gandaci,mancare si mucegai, sange pe podea…
Fac pauza sa beau bere ca n-am inspiratie.Sa-mi bag pula. N-am scris de atat timp si speram sa am atatea cacaturi de scris, dar pula, trebe sa bag bere sa imi vina sa scriu ceva..
(…)
Au trecut cam 2 zile si tot nu mi-a venit inspiratia. Sterg blogu sa-mi bag pula-n el ! De fapt…nu-l mai sterg. Poate strang o su’ de prosti sa-l citeasca, bag reclame apoi ma cac bani.
Uite naibii ca e 5 ceasu si n-am somn nici o pula.Am dormit 3 ore in 2 zile si ma asteapta inca o zi de facultate. Misto.
Ba mi s-a facut un dor jegos de Travka…Chiar acum imi rasuna in casca zgomote de ghitara parca ambientale pentru un film porno in padure, urletele solistului George Gadei amestecate cu bataile tobelor, Si versuri stupide, fara pic de inteles… ce dor imi e de Travka.
Daca tot am precizat de Travka pun video asta cu George Gadei, un scurt metraj. Sa ne bucuram si noi, daca formatia nu mai e…

Reclame

3 răspunsuri la „Fara titlu, trebe sa pun neaparat? N-am nici macar inspiratie sa bag un titlu infect…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s