Jocuri de noroc

Jocurile de noroc sunt la mare cautare acum in plina criza economica datorita fanteziilor si naivitatii multora.
Da frate azi ai 0 lei si maine poti avea 10000 de dolari. Dar care sunt sansele pentru asta ? cam 1 la 10miliarde. Dar lumea incearca, pentru ca zic ei, sunt sanse!
Da frate sunt sanse sa loveasca un meteorit pamantul maine si sa distruga omenirea. Sunt sanse tot cam 1 in 10 miliarde, dar asta nu inseamna ca se va intampla.
Unii joaca de distractie. Ii inteleg. E frumos sa joci, dar trebuie sa si castigi ca altfel nu are rost. Altii joaca pentru a castiga. De obicei categoria asta pierde mult ca sufera de sindromul pariorului si nu pot gandi corect, dar mai sunt si altii care se pot controla, putini.
Ceea ce nu stiu majoritatea e ca jocurile de noroc nu prea is facute sa castigi tu. Intodeauna vor fi cai prin care sa pierzi.
Sa zicem ca vrei sa te inscrii la un turneu de poker. Banii din buy-in se vor distribui la castigatori, dar exista si tournament fee, plata pt inscriere, care ramane la organizator, asta pe net si in cazinou… deci toti vor iesi in pierdere mai putin caziunoul sau siteul de poker.
La ruleta sunt 37 de numere. Din care 36 numerotate si puse aleator rosu-negru.
Aici chiar daca ruleta nu e masluita jucatorul va iesi in pierdere pe termen lung datorita la acel 0 care nu e de nici o culoare si va baga toate pariurile in casa.
Craps e alt joc al impatimitilor. Asta e stupid rau ca spre deosebire de ruleta care ai 1 din 37 sanse sa pierzi sigur, aici ai 1 din 11 sanse sa pierzi sigur, atunci cand zarurile adunate dau 7. Si va propun un exercitiu. Dati cu zarul de vreo 20 de ori. Nu vi se pare ca pica cam des suma zarurilor 7? din 20 de ori de 3 ori mi-a iesit mie suma spre deosebire de alte sume de zaruri. Deci as fi pierdut rau.
Nu are rost sa jucati un joc care implica mult noroc. Veti pierde. Jucati doar pentru distractie dar sa tineti mine k e mai tare daca si castigi.

Reclame

Un răspuns la „Jocuri de noroc

  1. evident faptul ca orice cazinou este un business si scopul opricarui business e profitul))) insa factorul psihologic isi joaca rolul))))speranta moare ultima, si fiecare, absolut fiecare, se crede anume acel 1 din 10milioane))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s