Sesiune in Politehnica

A inceput si seunea in Politehnica…cel putin pentru mine ca eu sunt printre acei putini distinsi si norocosi studenti care au privilegiul de a fi fututi cu 2 saptamani mai devreme decat restul. Upii..si ce bine e…
Ca toti studentii am primit aceasta perioada in inima mea la fel ca o sarbatoare, doar ca in loc sa spun craciun fericit!, sau paste fericit ! a iesit ceva in genul ” sa-mi bag pula ! „…tot un fel de urare prin campusurile astea…e de bine..nu va faceti griji.
Bai si daca stai putin sa analizezi sesiunea nu-i chiar asa nasoala.E ca o vacanta in care nu poti sa pleci prea departe si in care cam o data la 4-5 zile trebuie sa vina vreun unchi indepartat si sa te futa anal dimineatza. Stiu ca suna cam sadic asa, dar ma gadesc ca suntem deja obisnuiti si nu mai sunt necesare comenturi pe subiectu asta.
Activitati in perioada asta nu prea ai sa gasesti decat sa freci pula bineinteles, desi stii bine ca ai de invatat bineinteles nu ai sa faci asemenea lucruri prostesti mancatoare de tinerete, ci ai sa freci pula fara sa faci nimic important, tot timpul vei fi asha mai anemic asta dat de faptul ca ai ceva de facut si n-ai chef,drept urmare desemnam frecarea de pula activitatea #1 in Regie pe timpul Sesiunii .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s