Fara tigari si fara bani

E o situatie nashpa.
Tigarile s-au scumpit, multe produse s-au scumpit.Doar banii din buzunar raman aceeiasi pe care ii primesc saptamanal de la parinti.
Da. Toata truda lor sa ma tina la facultate se duce pe tigari.Cheltui cam 6-7 sute de mii saptamanal pe faramiturile de fericire.Nu raman prea multi bani pentru alte activitati sau cumparaturi.
E trist. Prea trist.
Acum nu am sa sar in clisee de gen „Traiesc intr-o tara in care..”,nu…Dar totusi trebuie ceva facut. Nu poti sta tot timpul cu mainile in san si sa te astepti ca altii sa-ti rezolve problemele.Trebuie sa faci ceva, pentru tine.
Eu propun pentru inceput sa scada taxele si accizele de pe tigari. E un pas vital, doar ca voi nu vedeti asta. Tigarile te fac sa te concentrezi mai mult.Ce aven noi nevoie acum este sa ne concentram pentru a lua deciziile necesare sa iesim din groapa.
Rezulta: Avem nevoie in primul rand de tigari ieftine pentru a ne concentra.
Daca sunteti vreun politician si cititi randurile acestea vreau doar sa va spun ca sunteti un om drept, cu calitati ara precedent in Romania,cu putere si talie demna de frica multora, poate la fel de temut ca Lenin, dar mai adorat ca Nelson Mandela… si aveti si ochi frumosi pe deasupra.Desi nu i-am vazut vreodata sunt sigur ca aveti ! Si noi, fumatorii, va iubim din toate inimile si va stimam ! Ieftiniti tigarile futu-va-n neam !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s