Limitare la net in Regie

A trecut o zi de cand sunt in paraliza cauzata de scumpirea tigarilor.Nu voi trece usor peste. Sechele sigur vor ramane.
In fine .. Sa mai tratam un subiect la fel de delicat,mai ales daca esti student in Regie.
Dupa cum spune titlul pana acum sper ca te-ai prins macar ca este vorba de limitarea impusa de RoEdu, sau probabil esti un cimpanzeu si te gandesti ca aici vei gasi erectie eterna. Vei gasi si asta, dar nu voi vorbi acum despre ea.
Limitarea a fost impusa cam acum 2 saptamani si ceva, mai exact pe 19 octombrie. Deja cand a fost impusa limitarea la 10Gb studentii stiau ca the life was never gonna be the same.
Ce-i drept decizia comunista a adus cu ea alte decizii pentru a compensa lipsa de surse pentru pornachele atat de vital politehnistului.
Shareul pe Hub a fost impusa la min. 20 Gb si au lasat slobode sloturile.
Naspa ca intodeauna cand vrei sa vezi un film CAM sau CAM.Rip infect abia aparut trebe sa te sacrici.Normal ca filmul este scos deja de juma din pularaii din retea. Da nu il pun ei la share.Pai ce plm ! Sa se arda si altu’ cu banda lui cu tot!
Concluzie:
Dupa ce terminati laba inchideti playerul.Nu va mai uitati la nimic bazat pe stiri sau cacaturi cum slabiti-situri care sunt sigur ca le vizitati foarte des.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s