Regie-cacatul la care ravnesti din plin-episodul 3

Astazi inca o zi cacanie in campusul Poli.
Tot nu am camera, mi-au explicat vacile cu cabina de la facultate ca nu am sanse dar eu tot sper.
Cazarile au fost de tot rahatul, ca si conditiile impuse de regulament cat si cei care se ocupau de cazari.Mda, mi se pare ca astia merg pe principiul Cacatul studentului de anul I pute mai misto ca al unui de an mai mare.
Solutia era una simpla si evidenta: Gazarea bobocilor in propriile lor camere infecte.Asta e o solutie buna si pentru uciderea gandacilor,dar lipsa lor nu va fi intampinata cu asa multa bucurie. Da. Prodecanul a zambit la propunearea mea,din pacate insa asta nu inseamna ca va fi aplicata. Si eu care credeam ca racnetele sale isterice adresate noua, celor care doream camin, ii ofereau o aliura nazista, si puteam sa jur ca ar fi aceptat masurile propuse de mine. Dar nu. Mortii masii.
Singurele mele sanse de a mai primi camin acum ar fi sa depun o cerere de cazare pe motive sociale sau medicale, mai exact sa-mi tai un picior sau sa-mi omor un parinte, ceea ce nu ar fi placut deloc, dar nah daca vrei luxul de a trai in regie…trebuie sa faci si sacrificii.Si acum daca imi tai un picior, cum mai fut?!?!
Off topic: Aud la TV cuvantul NIMFOMANA. Apoi intrebarea cretina din partea prezentatoarei: Ce este o nimfomana?… schimb canalul.Prezentatoarea e proasta de garaie. Raspunsul e unul simplu : Nimfomana e panarama aia care i-a fute si la 6 dimineata si ar sta cu pula in gura si cand e conectata la un tub cu oxigen pentru a o mentine in viata. Genul de persoana care nu este agreata de persoanele de peste 40 ani si copii sub 10 ani, dar atat de vitala oamenilor rationali.Pe bune. De unde mai te faci cu o clantza moca? Pana si gacica-ta o sa vrea ceva la schimb ciar de nu o spune. Dar tot o sa se astepte la un mic cadou,o atentie, sau vreo limba sa se plimbe pan vizuina ei slinoasa.
Revenind…
Sa ma pis intens pe balega din capu astora cu cazarea. Dau camera la toti cacatii si mie nu vor sa-mi dea.
Nu sunt un fan al teroriei conspiratiei, dar uneori am impresia ca decanii si administratorii de camin sunt controlati de niste greieri din fundul curtii de la tzara.
Si acum intrebarea care sta pe limbile tuturor: Cata pula avea Terente ?
a.10,5 cm
b. Avea o bighidanie saracu’… abia o vedeai cu microscopu electronic.
c.22 cm
d.avea ditai madularu’ venos !!! Satisfacea iepele din grajdu lu bunicu’
Raspunsul pe wikipedia,bineinteles.Unde in alta parte ati putea gasi informatii despre pula vreunuia?!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Terente

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s