Liga I profesionista Vatican, Live from Saint Peter’s Square

Doamnelor si domnilor suntem martorii inceputului meciului dintre FC Raiul si SCM Power o’god.Arbitrul se pregateste sa dea startul reprizei I din ce va fi probabil un meci istoric.Papa si-a adus semintele, bineinteles decojite sa nu-i ramana pantre carii, sta la balcon si se roaga pentru victoria celor de la Porwer’o God si moartea in chiuiri ai rivalilor.

Meciul este arbitrat de o brigada de preoti protestanti din olanda,deoarece mai neutri ca ei nu gasesti. Arbitrul indeasa niste iarba in fluier si da foc capatului celalalt. Meciul incepe !

FC Raiul porneste cu mingea spre poarta adversa inaintand prin Prea-Cucernicele Parinte Protopop Alexander Shmigol care opreste dupa 10 metri pentru a bea din apa sfanta ce-i ofera putere goliceasca.Termina Gatoradeul si mingea ii este furata de Prea-Cuviosul Parinte Winston Davidoff de la CSM Power o God apoi pasata precum nafura la botu credinciosului catre Prea Slavitul Parinte Vox Maris Metaxa, briliantul adus de catre mangerul CSM-ului din parohia Cotnari.

Prea Slavitul Parinte inainteaza inainte in fatza (!?!?)patrunzand adanc precum o sonda anala in curu’ vitei gestante, ajunge in fatza Portii Raiului aparata de Sf. Petru (si cei 7 pitici???@#^&*). Prea Slavitul isi face o cruce mare si se incumeta a propovadui un citat de LaGrange de pe vemea cand era el tinerel inainte a suta in minge.Mingea ricoseaza din bara de sus a portii pana in balconul papei. Infuriat de ratarea echipei sale favorite, Prea Nustiucumsaimaispunitul scoate din buzunarul gecii de piele aflate sub vesmintele preotesti un briceag si-l infige cu pofta in mingea de la sub-bratul sau sa-i arate novicelui ce pateste daca mai rateaza.

Galeria este in picioare ca nu mai sunt scaune . Sf. Petru degajeaza mingea si este avertizat de arbitru ca se inchina cu stanga inainte de a degaja. Regulile sunt clare.

Doi Protopopi (un fel de popa-prototip, unul care sa nu molesteze copchii de 12 ani…inca in stadiul de dezvoltare) sar la cap la mingea degajata , care este castigata de cel mai malac dintre ei, mai exact Polar Kentburry care acum alearga cu mingea la picior si zice terenului de nafura si altarul masii.

To be continued…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s