Regie – cacatul la care ravnesti din plin ! -episodul 2

„Toti grasii slinosi care si-au rezumat viata la invatzat si la luat bataie de la copqchii normali au devenit profesori la politehnica.” Ragosh cap 5, versetu’ 9
Da frate. Cine are o viatza si si-o traieste nu e adaptat pentru titulatura politehnist. La o adica trebe sa faci sacrificii pentru a te numi politehnist. Trebuie sa renunti la tot ce iti ofera placere si sa adopti tot ce-i plictisitor si nerve-wrecking ca stilul tau nou de viata. Ca altfel nu se poate. Vei fi pur si simplu futut de catre acesti idioti ce-i numim noi profesori. De ce? Pentru ca ei la randul lor au fost fututi de cei de varsta lor care ii considerau niste retardati si acum cauta razbunare, sau considera ca numai asha vei ajunge sa stii atatea cate stiu si ei.
Ideea e ca nu o sa-ti folosesasca la nimic ce inveti tu acolo,ba ! Dar prostu ce poarta inaintea numelui sau Dr. Ing. Conf. crede k materia sa e cuvantul lui Moise iar studentii sai sunt niste evrei jarpaliti. Cartea sa este Biblia, iar sesiunea de toamna iadul.
Din cauza acestor 3 restante nu primesc camin. Doamne si cat ravnesc la cacatul ala de camera de 4 pe 5 metri… mi-l doresc din plin dar seful de camin & co. considera ca nu am invatat destul si e vina mea ca nu primesc. CE CACAT ! daca tot am 3 restante din 8 catea am avut inainte de sesiunea de toamna, asta inseamna ca vreau sa continui studiile. Dar cum infectii astia care se ocupa cu cazarea dau camin la toti latraii care vin la fac. mea doar pentru a se caza pentru a nu plati chiria 6 luni la o garsoniera si sunt in an mai mare la fac precum Spiru, Dimitrie Cantemi, Romano-Yankee au prioritate fata de cei de anul 2+ de la fac mea.
E corect?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s